Båndruller til transportbånd

Hos CSI Service har vi mere end 15 års erfaring og knowhow hvad angår fremstilling af kundespecifikke båndruller til transportbånd, der passer til både de ønskede mål, formål og maskiner.

Hos CSI Service Aps udfører vi varierede opgaver inden for smedearbejde, som bl.a. båndruller. Vi har mulighed for at ”skræddersy” båndrullerne efter kundens ønske, så de passer til både maskine, formål og lever op til den ønskede kvalitet. Typisk arbejder vi inden for målene Ø100-Ø600 fra 100-2500 mm. Båndrullerne bliver fremstillet på vores eget værksted, hvor vi håndterer både små og mellemstore smedeopgaver. Er opgaven for stor, kommer vi ud til stedet og arbejder og monterer det på stedet.

Vores mål er at levere det udførte arbejde til en kvalitet der lever op til vores kunders forventninger og til den aftalte tid.

Ruller til transportbånd med høj service

CSI Service Aps er en mindre virksomhed der er selvfinansierede og med en sund økonomi. Vores værksted er placeret i Nr. Aaby ved Middelfart, hvorfra vi servicerer kunder fra hele Danmark, heriblandt entreprenør branchen, raffinaderi branchen, fødevare branchen, råstof branchen samt private kunder. Vi har mere end 15 års erfaring og knowhow med Bla. ruller til transportbånd, samt alt andet smedearbejde, industrimontage og reparation af maskiner, hvilket er med til at vi kan kalde os for en velkonsolideret virksomhed.

Foruden den høje kvalitet i det arbejde vi udfører, tilbyder vi også døgnservice 24/7, 365 dage om året, så vi altid står til rådighed for vores kunder når de har brug for os.