Smedeværksted

I vores eget smedeværksted i Nr. Aaby på Fyn, fremstiller vi lige netop det du står og mangler til din virksomhed, hvad end det er sikkerhedsgitter, indstøbningsdele eller butiksinventar.

I hjertet af Danmark, i Nr. Aaby ved Middelfart på Fyn, har CSI Service Aps. eget smedeværksted. Herfra producerer vi speciel opgaver for forskellige virksomheder rundt omkring i landet. Vores opgaver er meget varieret og omfatter bl.a. indstøbningsdele, bjælker og beslag, men også butiksinventar, skilte, standere, sikkerhedsgitter, tyverisikring, ståldøre, trapper, gelændere, reaktorer, rørsystemer, transportører og båndruller, samt meget meget mere.

Hvad end forespørgslen er, er vi altid villige til at råde og vejlede, så vi sammen med kunden kan komme frem til en løsning, der i sidste instans lever op til både forventninger og krav omkring kvalitet og inden for den aftalte tidsfrist. For det er vores målsætning. At levere et godt resultat af høj kvalitet til tiden.

Smedeværksted med mere end 15 års erfaring

I de mere end 15 år vores virksomhed har eksisteret, har vi opbygget en referenceliste, hvor kunderne består af både forskellige virksomheder og offentlige institutioner, men også private kunder. Derfor er vores erfaring med opgaveløsning inden for smedearbejdet stor og vi kan trygt sige at ”Det vanskelige klarer vi med det samme, det umulige tager bare lidt længere tid”.

De kunder vi igennem tiden har samarbejdet med på vores smedeværksted, har bl.a. været kunder fra entreprenør branchen, raffinaderi branchen, fødevare branchen, råstof branchen osv.

For at yde vores kunder en ekstra service, tilbyder vi også døgnservice 24/7, 365 dage om året, så vi altid står til rådighed for vores kunder, når de har brug for os.