Transportsnegle

Vi fremstiller speciel fremstillede transportsnegle, der lever op til de krav og den kvalitet vores kunder efterspørger. Hvad end de skal bruges til sørger vi for at de klarer opgaven.

Hos CSI Service Aps. fremstiller vi transportsnegle specifikt til vores kunders behov. Vi udmåler, laver tegninger og fremstiller selve transportsneglen på vores smedeværksted, hvorefter de monteres hos kunden.

Transportsnegle er en særdeles effektiv måde at transportere eksempelvis roer, eller andre ting der skal transporteres høj og stejlt i forbindelse med produktion.

Vores værksted er placeret i Nr. Aaby på Fyn, hvorfra vi servicerer kunder fra hele landet. Vores kunder er varierede og vores referenceliste er lang, men typisk er de fra virksomheder i entreprenør branchen, raffinaderi branchen, fødevare branchen og råstofbranchen, men vi har også private kunder, samt kunder fra offentlige institutioner, så som skoler og børnehaver.

Transportsnegle er kundens behov

Vores målsætning er altid, at leve op til vores kunders forventninger hvad angår kvalitet samt det tidsmæssige aspekt – vi leverer vores opgaver til den aftalte tid. Og med 15 års erfaring og knowhow, er det muligt for os at leve op til dette.

Hvad end kravet lyder på er vi villige til, sammen med vores kunde, at finde en løsning der lever op til både krav, behov og ønsker.

For at kunne yde vores kunder den bedste og mest fleksible service, tilbyder vi også en døgnservice 24/7, 365 dage om året, så vi kan være behjælpelige når behovet opstår og fx oppe tiden, ja, skal oppes.