Transportbånd til industri

I vores smedeværksted i Nr. Aaby på Fyn kan vi speciel fremstille transportbånd til specielle formål, mål og maskiner, så de opfylder kravet til den specifikke opgave

Med mere end 15 års erfaring inden for reparation af maskiner, industrimontage og smedearbejde, er vi de rette specialister hvad angår opgaven omkring fremstilling af bånd til industriel brug. I samråd med vores kunde laver vi de kunde specifikke bånd efter ønske, ved at opmåle, fremstille og montere. Dermed leverer vi et produkt der er fremstillet specifikt til den pågældende opgave. Som med alt andet arbejde vi udfører er det vores målsætning altid at leve op til vores kunders forventninger og krav omkring både kvalitet og levering til aftalte tid.

Transportbånd til industri fremstillet i mere end 15 år

I de 15 år vores virksomhed har eksisteret har vi serviceret en lang række af virksomheder, der har været tilfredse med den service og høje kvalitet af entreprise, som vi leverer gang på gang. Vores reference liste er dermed lang og tæller både entreprenør branchen, raffinaderi branchen, fødevare branchen, råstof branchen samt private kunder. Vores erfaring med fremstilling af speciel produceret transportbånd til industri er dermed stor, hvilket gør det muligt for os at leve op til vores målsætning hver gang. Hvad end kravet lyder på er vi villige til, sammen med vores kunde, at finde en løsning der lever op til både krav, behov og ønsker.

For at kunne yde vores kunder den bedste og mest fleksible service, tilbyder vi også en døgnservice 24/7, 365 dage om året, så vi kan være behjælpelige når behovet opstår og fx oppe tiden, ja, skal oppes.