Maskinmontage

Hos CSI Service Aps. yder vi maskinmonterings service med opsætning og klargøring, til kunder med nyindkøbte maskiner, så de kan tages i brug med det samme vi har forladt matriklen.

Hos CSI Service Aps. er vi erfarne og eksperter hvad angår montering og opsætning af nyindkøbte maskiner af større karakter, hos vores kunder. Vi formår også at klargøre dem så de er klar til at køre og blive taget i brug når vi har forladt matriklen. På vores smedeværksted laver vi både små og mellemstore opgaver, og så længe opgaven kan være i værkstedet, er det også muligt for os at samle en maskine her og efterfølgende levere den til kunden. For vores kunder, har vi flyttet maskine indholdet fra en hal til en anden med et resultat der levede op til kunden og vores egne forventninger. Ingen opgave er for stor eller lille, eller sagt med andre ord: ”Det vanskelige klarer vi med det samme, det umulige tager bare lidt længere tid”.

Også andet en maskinmontage

Foruden maskiner har vi også erfaring med at opstille både transportanlæg samt diverse andre anlæg. Hvad end kravet lyder på er vi villige til, sammen med vores kunde, at finde en løsning der lever op til både krav, behov og ønsker. Det er vores målsætning at leve op til vores kunders forventning omkring både kvalitet og tidspunkt for levering. Med 15 års erfaring og ekspertise med maskinmontage gør det muligt for os at leve op til denne målsætning så vi kan bibeholde vores lange referenceliste over tilfredse kunder. Disse tæller blandt andet virksomheder inden for entreprenør branchen, raffinaderi branchen, fødevare branchen, råstof branchen samt private kunder.

Vores service inkluderer også en døgnservice der betyder at vi er til rådighed 24/7, 365 dage om året, så vi kan være behjælpelige når behovet opstår.