Indstøbningsdele

Hos CSI Service Aps fremstiller vi indstøbningsdele der både har til formål at styrke konstruktioner, gulve, og gulvene på de forskellige planer.

Hos CSI Service Aps laver vi indstøbningsdele til indstøbning i beton. Dette er med til at forstærke de ben, der skal kunne bære en stor vægt i form af fx store industri maskiner. Indstøbningsdelene fremstiller vi på vores værksted og efterfølgende bliver de monteret hos kunden.

Vores målsætning er altid, at leve op til vores kunders forventninger hvad angår kvalitet samt det tidsmæssige aspekt – vi leverer vores opgaver til den aftalte tid. Og med 15 års erfaring og knowhow, er det muligt for os at leve op til dette. Midt i hjertet af Danmark, i Nr. Aaby på Fyn, er vores værksted placeret og herfra servicerer vi kunder fra hele Danmark, både fra entreprenør branchen, raffinaderi branchen, fødevare branchen, råstof branchen, samt private kunder.

Blandt vores referencer er bl.a. UPS Danmark, NCC Road, Rosnæs Entreprenør, Børnehaven Fuglereden i Assens samt mange flere.

Vi laver også andet indstøbningsdele

Vi udfører opgaver inden for smedearbejde, så som fx nævnte indstøbningsdele til stålkonstruktioner, ståldøre, butiksinventar, transportører samt båndruller. Derudover udfører vi også opgaver vedrørende industrimontage samt reparation af maskiner.

CSI Service ApS er i øjeblikket i gang med at blive CE godkendt og vi forventer at godkendelsen kommer i hus indenfor 2-4 måneder

For at kunne yde vores kunder den bedste og mest fleksible service, tilbyder vi også en døgnservice 24/7, 365 dage om året, så vi kan være behjælpelige når behovet opstår og fx oppe tiden, ja, skal oppes.