Reparation af maskiner

HPIM0853

Vi udfører reparation af maskiner, hvad end det drejer sig om specialmaskiner, køretøjer eller transportanlæg og altid til en kvalitetsmæssig høj standard.

Hos CSI Service udfører vi smedearbejde, industrimontage samt reparation af maskiner. Disse omfatter både specialmaskiner, køretøjer, stålkonstruktioner, rørsystemer, transportanlæg samt påsvejsning af hårdmetal på de slidte dele. Alt afhængig af størrelse, udfører vi de mindre og mellemstore opgaver på vores værksted, de massive maskiner reparerer vi på stedet. Vores værksted er placeret i Nr. Aaby på Fyn, hvorfra vi servicerer kunder fra hele landet. Vores kunder er varierede og vores referenceliste er lang, men typisk er de fra virksomheder i entreprenør branchen, raffinaderi branchen, fødevare branchen og råstofbranchen, men vi har også private kunder samt kunder fra offentlige institutioner, så som skoler og børnehaver.

Reparation af maskiner med et element af høj service

Fælles for alle vores kunder er, at de modtager en service hos os der har grobund i en målsætning om at altid levere et slutprodukt der lever op til både forventninger og krav omkring kvalitet, samt inden for den aftalte tid.

Dette er muligt for os at leve op til, da vi efter mere end 15 år har opbygget en erfaring og ekspertise, der gør det muligt at bibeholde og udvikle vores høje standard, og dermed vores lange liste over tilfredse kunder.

Derudover, for at yde en ekstra service og fleksibilitet over for vores kunder, står vi også til rådighed 24/7, 365 dage om året. På den måde kan vi være behjælpelige når behovet opstår – også i weekender og på helligdage.

Vi tilbyder bl.a. :

Påsvejsning af hårdmetal på sliddele

Special-maskiner og køretøjer

Stålkonstruktioner og rørsystemer

Transportanlæg

> Transportbånd, båndruller