Smedearbejde

Hos CSI-Service Aps er vi stolte over at kunne tilbyde et meget stort udbud af gedigent smedearbejde, hvor hovedvægten som altid er lagt på kvalitet, hurtigt og færdigt arbejde til tiden samt konkurrencedygtige priser, faktorer der i stigende grad har gjort os til en af de foretrukne leverandører af godt og solidt dansk smedearbejde. Vi har mere end 15 års erfaring i bagagen og et omfattende know how med hensyn til smedearbejde af enhver art.

Eksempelvis producerer vi gerne bygningsstål og stålkonstruktioner af forskellig art, trapper og gelændere, sikringsgitre, butiksinventar, skilte og standere, ståldøre, havelåger og transportvogne, reaktorer, beholdere, rør og hele rørsystemer – samt sidst, men ikke mindst, en mængde beslægtede produkter – Alt sammen med garanti for 1. klasses smedearbejde og en forrygende flot finish.

Svejsning i forbindelse med smedearbejde

Vi udfører svejsning med Tig-Co2-elektroder for bedst mulige og mest holdbare svejseresultat, for os er ingen opgave for stor og ingen for lille, og så har vi som prikken over i´et en meget omfattende referenceliste, som du kan se her på hjemmesiden, og som er det bedste vidnesbyrd om vores kapacitet, seriøsitet og kvalitetsarbejde.

Tøv ikke med at kontakte os, såfremt du ønsker yderligere information omkring smedearbejde eller andet – vi er altid til tjeneste med info og vejledning af enhver art.

Vi tilbyder:

Bygningsstål og stålkonstruktioner

> Indstøbningsdele
> Bjælker
> Diverse beslag

Svejsning –Tig-Co2-elektroder

Trapper, gelændere og køreramper

Ståldøre, havelåger, transportvogne
og arbejdsborde

Tyverisikring og sikringsgitre

Butiksinventar, skilte og standere
Udstillingsstande og materiel til messer

Reaktorer, beholdere, rør og hele rørsystemer

Op- og ombygning af special-maskiner og køretøjer

Fremstilling af transportører
fra 1 – 40 m

> Bånd
> Snegle

Fremstilling af båndruller
Ø100-Ø600 fra 100-2500 mm

DSC00107HPIM0640